8 april 2024

Water reservoir Santa Domenoca Talao

Op gepaste afstand van iets minder dan 3,5KM van de B&B wordt een meer aangelegd. Waterreservoir van het water uit de bergen. Men is hier druk mee bezig en sinds dat ik hier woon wordt er elke keer iets aan gedaan. De laatste weken wordt er wel drukker aan gewerkt en ik hoop eigenlijk dat het deze zomer gereed is. Er komt als het goed is een parkeerplaats voor dit meer. Wat de exacte activiteiten worden is waterfietsen en dan uiteraard zwemmen. Het is wel een aanwinst voor Santa Domenica Talao en trekt hopelijk ook toeristen aan.

Lees meer »
3 april 2024

Dagje aan de kust

Dat is er ook zeker. Buiten dat je veel kan doen, hoef je natuurlijk dat niet altijd iets te doen. Ga gerust een dagje naar het strand en neem een duik in zee. Kies uit één van de vele hier langs de kust en je kunt genieten. Ga een wandeling maken en als je zin hebt een terras. In de avond is het al net zo mooi. Ik ben in Diamante geweest en je kunt heerlijk over de boulevard wandelen en langs de marktkraampjes lopen . Reuze gezellig is dat. Eten kun je hier overal en alom genieten.

Lees meer »
2 april 2024

Wandelen rond Papasidero

Wat is het mooiste als je van wandelen houdt? In de omgeving binnen een straal van 10KM kan je beginnen van jou route. Uiteraard ben je niet verplicht om deze routes aan te houden, maar is wel leuk om eens te kijken of dit iets voor je is.

Lees meer »
25 maart 2024
18 maart 2024
15 maart 2024
14 maart 2024

Begin

Korte en simpele berichten zijn de beste manier om je bezoekers op de hoogte te houden. Spannende inleidende paragraaf en een korte, informatieve inhoud zullen ervoor zorgen dat je lezers zullen blijven komen voor meer nieuws.

Lees meer »

Begin van een prachtige toekomst

Afbeeldingen nodigen bezoekers uit om een bericht te openen. De bovenste afbeelding van het bericht wordt automatisch als miniatuur van het blogbericht getoond. De juiste afbeelding in de miniatuurweergave kan het bericht attractiviteit verhogen.

Lees meer »