Begin

Gepubliceerd op 14 maart 2024 om 18:06

Korte en simpele berichten zijn de beste manier om je bezoekers op de hoogte te houden. Spannende inleidende paragraaf en een korte, informatieve inhoud zullen ervoor zorgen dat je lezers zullen blijven komen voor meer nieuws.

Twee maanden hard werken.

Best een opgave om hier in Italië te beginnen als je de taal niet machtig bent. Dat is voor mij geen niet een issue om niet te doen waar ik van hou. Aldoende leert men zeg ik dan maar. Ik heb mezelf eigelijk nooit tegengehouden om iets niet te doen.

Toen ik vorig jaar in Tremoli ging kijken was ik meteen onder de indruk van de omgeving en locatie. Wist ook meteen wat ik wilde. De beslissing was ook wel zo genomen. Mijn beste vrienden verteld en wisten dat ik waar mijn hart lag. In oktober een week geweest en 3 december was het zover om mijn toekomst in te gaan na ik afscheid had genomen (ik kon dat helaas niet ven ierereen doen). Iedereen zit bij mij diep in het hart en dat weten ze ook.

Met veel motivatie begonnen aan dat wat ik heel graag wil, het veranderen en aanpassen naar mijn idee. Wat dan toch wel wat voeten in de aarde had. Binnen klaar en dan ook de buitenkant (wat ik eigelijk als enige wilde doen) maar ik ben ik als ik mijn gasten graag wil ontvangen zoals ik voor ogen heb.

Al met al is het nu naar mijn zin en per 1 maart officieel geopend. En uiteraard zijn er genoeg klusjes die nog komen. Ik kan niet alles in één keer.

Ik heb mij aangemeld bij booking.com en via mijn eigen website online. Vanaf 18+ ben je van harte welkom in het prachtige Papasidero Zuid Italië.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.