Vicky's B&B by V

De B&B is gelegen in Tremoli, Papasidero in het mooie Park National Pollino, Calabria regio Cosenza. Het dorpje Papasidero heeft 621 beworens. Tremoli is een dorpje dat valt onder de gemeente van Papasidero en telt 71 bewoners. Tremoli ligt tussen Santa Domenica Taleo en Papasidero, maar dichterbij SDT en de doorgaande weg die deze dorpjes met elkaar verbind is de SP3 (Contrada Tremoli). Kort vanaf deze weg ligt Vicky's B&B. Vicky's B&B is te bereiken middels een oprit, aangezien de B&B hoger gelegen ligt dan de doorgaande weg. Doordat de B&B hoger ligt dan de weg heb je een mooi uitzicht op de bergen in de omgeving. 

Tremoli bevindt zich in de mooiste natuur en is door het lage aantal bewoners een plek om helemaal tot rust te komen. Vick's B&B is te bereiken:

  • Vanaf Lamezia Terme Airport is het mogelijk om zowel langs de kust als via de A2 te rijden. Via de A2 is het 187 km, via de kustlijn bedraagt de afstand circa 149 km. Ik raad je de langs de kustlijn te rijden, een mooie weg om in vakantie stemming te komen.
  • Vanaf Napels Airport rijd je met de auto naar de B&B via Papasidero en gaat door de bergen of via Scalea, allebei via de E45. De route via Papasidero bedraagt circa 240 km en de route via Scalea bedraagt circa 245 km.
  • Vanaf Bari Airport kan de B&B worden bereikt met de route via de SP3 en de SS653. Deze route is circa 266 km.
  • En binnenkort vluchten met easyJet, KLM en Transavia van Amsterdam naar Salerno.
  • Ook EasyJet vliegt op Napels en Lamezia Terme en straks op Salerno.

Vicky's B&B by V heeft het volgende adres:

Contrada Tremoli 80,
87020 Papasidero (Tremoli di Papsidero)
Cosenzsa Calabrië, Italië

Vind de locatie!