Ik ben je gastvrouw

Mijn naam is Vicky en ik kom oorspronkelijk uit Nederland. Geboren als een chauffeursdochter in Lisserbroek werd er gehoopt dat ik het bedrijf kon over nemen, maar ik was te jong en had andere ambities die ik graag wilde na streven. Ondanks de andere ambities ben ik wel de techniek in gegaan en ben ik terecht gekomen in de autobranche. Mijn voorkeur ging hier vooral uit richting de personenauto's en niet zoals in de familie naar vrachtwagens. Jarenlang heb ik mogen werken bij diverse bedrijven waar ik het altijd heel erg naar mijn zin heb gehad. Er was voor mij niks mooiers dan zien dat klant hun auto's in vertrouwen naar mij brachten en deze vervolgens tevreden ook weer kwamen op halen, een gegeven dat ik vanaf het begin af aan heb meegekregen. Alleen uren in de werkplaats staan was niks voor mij, ik wilde graag meer. Ik wilde meer met de klanten omgaan, meer het contact hebben. Ik heb daarop ook een aantal jaren in plaats van als monteuse als Service adviseuse gewerkt binnen de autobranche.

Een eigen bedrijf willen starten kwam later, maar is altijd al iets geweest wat ik graag wilde doen. Deze droom is alleen nooit van de grond gekomen, tot nu! Aan het begin van 2023 heb ik de keuze gemaakt om mijn dromen achter na te gaan om mijn eigen bedrijf op te zetten. En niet zomaar een eigen bedrijf, mijn eigen Bed and Breakfast. De keuze om mijn B&B te starten in Italië was al vrij snel gemaakt. Ik had al een heel aantal vakantie tripjes gedaan naar dit mooie land, op bezoek bij vrienden, en hoe vaker ik hier kwam hoe meer ik verliefd werd op dit land. Verliefd op Italië om haar prachtige gebieden, bergen, vlaktes en niet te vergeten de onvergetelijke stranden. Ik wil dan ook graag mijn gevonden liefde voor dit land delen en de stap gemaakt om naar Italië te emigreren.

Na heel wat dingen te hebben geregeld, heb ik eind 2023 mijn spullen bij elkaar gepakt en ben ik geëmigreerd naar Italië. Als liefdevolle en opgewekte vrouw, die nieuwe energie in haar leven heeft gevonden, ga ik aan de slag om van mijn eigen B&B een groot succes te maken.

Met de B&B wil ik rust en kalmte uitstralen, maar wil ik bovenal mijn bezoekers warm gevoel en een gevoel van vrijheid bieden. De B&B is, in mijn visie, bedoeld om je helemaal te rust te laten komen, even weg van alle stress en hectiek van thuis.

De B&B is alles onder 1 kap en het is voor mij dan ook belangrijk dat wij, mijn gasten en ik, samen maar toch op onszelf kunnen zijn en elkaar kunnen respecteren in onze doen en laten. Er kan veel gedaan en geregeld worden in overleg, maar wel op zo'n manier dat de mede vakantiegangers hier tevens mee akkoord gaan en/of er geen last van hebben.

Ik kan niet wachten om jou te ontmoeten en mijn liefde voor Italië te delen.

Welkom in Vicky's B &B by V en geniet!