Jouw vakantie

Gepubliceerd op 25 maart 2024 om 18:44

Wat voor jouw de beste vakantie is kan je helemaal zelf invullen.

Plan je een rustige vakantie waarbij je jezelf de rust geeft met een goed boek op het zonnige terras en/of een duik nemen in het zwembad. Geniet daarnaast van de panorama.

Wil je de natuur in en een mooie wandeling maken en zien waar je uitkomt. Of wil je iets ondernemReserverenen en zoek je de spanning op. Combineren kan ook. Dagje ontspanning en een dagje iets plannen waar je zin in hebt.

In deze prachtige omgeving is er genoeg te doen om van een heerlijke vakantie te genieten. Zoals raften, quad, paintball, mountainbike, hiken en nog veel meer. De grooten zijn hier ook prachtig.

Maar een dagje naar het strand in Scalea of naar een andere locatie. Je bent er zo. Scalea ligt op 15km, Praia a mare richting het noorden en zou je de andere kant op willen dan kan je langs de kust elk stukje strand vinden om een heerlijke dag te hebben. Tussen Scalea en Diamante heb je een overvloed aan strand, winkels en restaurants waar je naar hartenlust kunt vertoeven om van jouw dag een prachtige herinnering te maken.

Als in deze prachtige streek een keer bent geweest wil je niks anders meer.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.